Trainersdag Piramide

Home » Blog » Trainersdag Piramide

Trainersdag Piramide

Gisteren was een bijzondere dag voor mij en vele anderen die de online trainersdag van Piramide hebben bijgewoond. De lezing van Dr. Cathy van Tuijl heeft ons allemaal diep geïnspireerd. Haar woorden hebben een wezenlijke impact gehad en hebben ons voorzien van essentiële inzichten.

Een van de belangrijkste punten die Dr. van Tuijl benadrukte, is de cruciale rol van pedagogisch professionals in de vroege kinderjaren. Het is in deze fase dat we het fundament leggen waarop kinderen kunnen bouwen voor de rest van hun leven. Dit inzicht heeft mijn missie versterkt om deze professionals te ondersteunen, zodat zij het verschil kunnen maken in de groei en ontwikkeling van elk kind.

Het is dan ook met grote trots dat ik wil delen dat gisteravond 14 deelnemers van Kinderopvang De Kinderkei B.V. het certificaat Babyexpert hebben ontvangen. Deze toegewijde pedagogishc professionals hebben de scholing Babyexpert gevolgd vanuit het Drenthe College. Na een intensieve periode van bijeenkomsten, het uitvoeren van opdrachten in de praktijk, het samenstellen van een portfolio en het afleggen van een assessmentgesprek, zijn zij klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan het fundament van onze jongste generatie.

Laten we blijven streven naar een wereld waarin elk kind de best mogelijke start krijgt. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst waarin zij kunnen gedijen en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Lees ook

1 jaar fulltime ondernemer

Executieve functies

Waarom Deborah mij afgelopen vrijdag een gehaakt uiltje gaf…

Train de trainer gebaren

Ben jij bekend met onderstaande wist je datjes?

Wat een leuke baan heb jij