Babyexpert triomf!

Home » Blog » Babyexpert triomf!

Babyexpert triomf!

Vanuit verschillende organisaties @Mathilkinderopvang uit Rouveen, @KinderopvangdeTanties uit Ter apel, @KinderopvangDeKleineKunst uit Ommen, hebben negen pedagogisch professionals het certificaat Babyexpert behaald. Deze scholing is gericht op het hoog houden van de kwaliteit van het werken met baby’s en werd gevolgd op het Drenthe College in Meppel.

Gedurende de opleiding hebben de deelnemers inspirerende bijeenkomsten bijgewoond, praktijkopdrachten uitgevoerd en hun portfolio gevuld met relevante ervaringen en kennis. Het hoogtepunt van het traject was een assessmentgesprek en eindpresentatie, waarin deelnemers hun opgedane kennis en vaardigheden demonstreerden.

Het behalen van het certificaat Babyexpert onderstreept niet alleen de toewijding van deze professionals aan de zorg voor de jongste doelgroep in de kinderopvang maar benadrukt ook het belang van voortdurende educatie en professionalisering binnen de pedagogische sector.

Bij deze wil ik alle deelnemers in het zonnetje zetten en ze nogmaals feliciteren met hun prestatie. Ik ben ervan overtuigd dat zij met hun verworven expertise een waardevolle bijdrage zullen leveren aan de ontwikkeling en het welzijn van baby’.

Lees ook

1 jaar fulltime ondernemer

Executieve functies

Waarom Deborah mij afgelopen vrijdag een gehaakt uiltje gaf…

Train de trainer gebaren

Ben jij bekend met onderstaande wist je datjes?

Wat een leuke baan heb jij