Essentiële oliën

Essentiële oliën

op natuurlijke wijze jezelf en je gezin ondersteunen


Essentiële oliën zijn een geweldige meerwaarde om te gebruiken als zelfzorg. Ze kunnen helpen bij de ondersteuning van jouw lichamelijke en emotionele gezondheid. Ze zijn makkelijk in gebruik en met de juiste uitleg kun je ze op een veilige manier gebruiken. 


Aromatisch, topisch, innemen, essentiële oliën zijn op verschillende manieren toepasbaar. Nog onbekend in de wereld van essentiële oliën of wil je er graag meer over weten, meld je dan aan voor een make & take, waarbij elke keer andere oliën centraal staan. Al bekend en wil je essentiële oliën bestellen, ga dan naar de webshop. 


Make & Take

Trio-set


Deze workshop is voor iedereen die het belangrijk vindt om zichzelf en/of het gezin op een natuurlijke manier te ondersteunen. 


Tijdens deze avond krijg je informatie over wat essentiële oliën. Wat zijn essentiële oliën? Wat doet het? En hoe kan dat? Dat zijn vragen waarop je deze avond antwoord krijgt. Daarnaast gaan we aan de hand van verschillende recepten aan de slag met het maken van rollerblends. Op deze manier kun je thuis ondervinden op welke manieressentiële oliën in jouw levensstijl zijn toe te passen. 

Webshop

Dit onderdeel van de website is op dit moment in ontwikkeling. 

Verbinden kun je leren


Libellance biedt workshops en trainingen aan ouders en aan professionals die met kinderen werken. Alle workshops en trainingen zijn gericht op verbinding met je kind.

Hier staat Libellance ook:

Ouder - kind beurs Assen

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin

Zaterdag 7 november (geannuleerd)

Bibliotheek Meppel

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin

Zaterdag 28 november

Contact

Trainingslocaties in:

Meppel, Dwingeloo, Hoogeveen

info@libellance.nl