Aanstaande ouders

Aanstaande ouders

Verbinden door contact


Gefeliciteerd, je wordt vader of moeder!


Het is één van de grootste veranderingen in je leven. Hoe bereid je je voor op het ouderschap? En hoe maak je tijdens de zwangerschap al contact met je baby? Om hierover meer te weten te komen en om in gesprek te gaan met andere aanstaande ouders organiseert Libellance onderstaande workshops. 


Aanstaande ouders en emoties

Introductie workshop

1,5 uur

Tijdens deze workshop staan ontmoeten, kennismaken met emoties en het contact maken met je baby voorop. Een workshop vol inspirerende en verschillende werkvormen (fysiek rustig). 

Aanstaande ouders en emoties

3-delige workshop

3x 2 uur

Tijdens deze workshop staan ontmoeting, sparren en inzicht krijgen centraal. We gaan stil staan bij de baby en zijn/haar ontwikkeling en emoties, zodat je als ouders je baby beter begrijpt en hierdoor beter kunt inspelen op de behoefte van de baby. Daarnaast krijg je inzicht over het belang van zelfzorg en de verandering van partners naar ouders. Dit alles met als hoofddoel: baby en gezin in balans.  

Libellance biedt workshops en trainingen aan ouders en aan professionals die met kinderen werken. Alle workshops en trainingen zijn gericht op verbinding met je kind. 

Verbinden kun je leren

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin


Bibliotheek Diever 9:30 - 10:30 uur

Bibliotheek Dwingeloo 11:15 - 12:15 uurVrijdag 12 maart 


Ook te vinden op

Contact

Trainingslocaties in:

Meppel, Dwingeloo, Hoogeveen


info@libellance.nl

06-11045136