Essentiële oliën

Essentiële oliën

Verbinding door geur


Essentiële oliën zijn een geweldige meerwaarde om op natuurlijke wijze jezelf en je gezin te ondersteunen. Voor jezelf dienen essentiële oliën als zelfzorg. Ze kunnen helpen bij de ondersteuning van jouw lichamelijke en emotionele gezondheid. Ze zijn makkelijk in gebruik en met de juiste uitleg kun je ze op een veilige manier gebruiken. 


Aromatisch, topisch, innemen, essentiële oliën zijn op verschillende manieren toepasbaar. Nog onbekend in de wereld van essentiële oliën of wil je er graag meer over weten, meld je dan aan voor de basisworkshop of de make & take, waarbij elke keer andere oliën centraal staan. 


Rust & Verbinding met essentiële oliën Belevingsworkshop

1,5 uur

Tijdens deze workshop staan ontspanning, gezelligheid en zelf ervaren voorop! Ik neem jullie mee in de belangrijkste weetjes over massage én waarom het geven van kindermassage zo waardevol is voor jou en je gezin. Daarna gaan we vooral zelf aan de slag met de grepen van Happy Kids Massage. Je krijgt professionele uitleg over elke blend. We gaan ook ruiken en de kinderblends leren toepassen.

Essentiële oliën in het gezin/zelfzorg

Basisworkshop

1,5 uur

Tijdens deze avond krijg je informatie over de 10 basis essentiële oliën. Wat zijn essentiële oliën? Wat doet het? Hoe kan dat? En hoe kan ik ze voor mijzelf en/of mijn gezin gebruiken? Dat zijn vragen waarop je deze avond antwoord krijgt. 

Make & Take, trio-set (lavendel, citroen, pepermunt)

Workshop

1,5 uur

Tijdens deze avond krijg je informatie over wat essentiële oliën. Wat zijn essentiële oliën? Wat doet het? En hoe kan dat? Dat zijn vragen waarop je deze avond antwoord krijgt. Daarnaast gaan we aan de hand van verschillende recepten aan de slag met het maken van rollerblends. Op deze manier kun je thuis ondervinden op welke manier essentiële oliën in jouw levensstijl zijn toe te passen. 

Libellance biedt workshops en trainingen aan ouders en aan professionals die met kinderen werken. Alle workshops en trainingen zijn gericht op verbinding met je kind. 

Verbinden kun je leren

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin


Bibliotheek Diever 9:30 - 10:30 uur

Bibliotheek Dwingeloo 11:15 - 12:15 uurVrijdag 12 maart 


Ook te vinden op

Contact

Trainingslocaties in:

Meppel, Dwingeloo, Hoogeveen


info@libellance.nl

06-11045136