Kind en emoties

Kind en Emoties

Verbinding door begrip voor het gedrag


Kinderen moeten nog leren omgaan met emoties en het is onze taak als ouder en/of opvoeder om ze daarbij te helpen en te ondersteunen. Weet jij soms ook niet meer hoe je nou het beste kunt reageren op al die emoties? Lijkt jouw aanpak alleen maar averechts te werken? Met concrete tips en handvatten kun jij je kind, als ouder/opvoeder begeleiden in de ontwikkeling naar een zelfstandige volwassene vol zelfvertrouwen.

Introductieworkshop peuter/kind en emoties

1,5 uur

Tijdens deze workshop staan ontmoeten, kennismaken met emoties en het belang van emoties voorop.  De introductieworkshop is een workshop vol inspirerende en verschillende werkvormen. Je gaat naar huis met eye-openers en diverse concrete handvatten. 

Tijdens deze workshop staan ontmoeting, sparren en inzicht krijgen centraal. We gaan stil staan bij de peuter. Je krijgt meer inzicht in de ontwikkeling van een peuter en welk gedrag er allemaal past bij deze ontwikkeling. Daarnaast gaan we in op de emoties die een peuter (kan) laat zien en hoe je daar als ouder op kunt reageren. Dit alles met als hoofddoel: peuter en gezin in balans. Peuter en Emoties

3 x 2,5 uur

Kind en Emotie

3x 2,5 uur

Deze workshop is gemaakt voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Kinderen mogen nog veel leren en één daarvan is het leren omgaan met je emoties. In deze workshop komen de basis emoties aan bod en krijg je fijne tips, die je thuis direct kunt gaan gebruiken.  Dit alles met als hoofddoel: kind en gezin in balans. 


Libellance biedt workshops en trainingen aan ouders en aan professionals die met kinderen werken. Alle workshops en trainingen zijn gericht op verbinding met je kind. 

Verbinden kun je leren

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin


Bibliotheek Diever 9:30 - 10:30 uur

Bibliotheek Dwingeloo 11:15 - 12:15 uurVrijdag 12 maart 


Ook te vinden op

Contact

Trainingslocaties in:

Meppel, Dwingeloo, Hoogeveen


info@libellance.nl

06-11045136