Rust en verbinding op de groep

Rust en verbinding op de groep

Verbinding door aandacht


Ben je leerkracht op een school voor speciaal of regulier basisonderwijs? Werk je in de kinderopvang, bij een bso of peuterspeelzaal en wil je rust, ontspanning en verbinding in jouw groep? Wil je meer leren over hoe je de kinderen die jij onder je hoede hebt, kunt ondersteunen bij de ontwikkeling van hun tastzin. Dat waardevolle zintuig dat steeds minder wordt gebruikt, maar dat wel erg belangrijk is voor een goede algehele ontwikkeling, zowel cognitief, emotioneel als motorisch.


Nieuwsgierig geworden? Dan zijn de onderstaande trainingen heel geschikt om je van de kennis en vaardigheden te voorzien die je daarvoor nodig hebt. Gun jezelf die leuke, ontspannen, nuttige workshop, verdiepingsdag of info-avond. De kinderen zullen je dankbaar zijn!


Training rust en verbinding voor professionals

3 a 4 uur

Wil je graag aan de slag met onderlinge kindermassage binnen jou groep, dan is de Happy Kids Massage iets voor jou. De Happy Kids Massage methode is een vorm van onderlinge kindermassage die over de kleding heen gegeven kan worden. Vaak gaat dit in combinatie met vrolijke liedjes of versjes.


Massage zorgt o.a. voor de aanmaak van gelukshormonen als oxytocine. Hierdoor ontwikkelen kinderen een gevoel van zelfvertrouwen en veiligheid. Ze leren grenzen aangeven en elkaars grenzen respecteren. Daarnaast kunnen zij zich beter concentreren en beter onthouden. Bovenal zorgt onderlinge kindermassage voor verbondenheid binnen een groep en wordt dan ook ingezet worden tegen pesten

Workshop werken met de kriebelbox

2 uur

Tijdens alle workshops en trainingen merken we dat de Kriebelbox toch wel een favoriet onderdeel is bij veel mensen. Zeker bij ouders van jonge kinderen, medewerkers van de BSO, peuter en kleuterleidsters en gastouders of onthaalouders.

Dit is de reden dat we een speciale workshop hebben ontwikkeld voor een ieder die werkt met jonge kinderen tussen de 2 t/m 6 jaar.

 


Libellance biedt workshops en trainingen aan ouders en aan professionals die met kinderen werken. Alle workshops en trainingen zijn gericht op verbinding met je kind. 

Verbinden kun je leren

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin


Bibliotheek Diever 9:30 - 10:30 uur

Bibliotheek Dwingeloo 11:15 - 12:15 uurVrijdag 12 maart 


Ook te vinden op

Contact

Trainingslocaties in:

Meppel, Dwingeloo, Hoogeveen


info@libellance.nl

06-11045136