Essentiële oliën op de groep

Essentiële oliën op de groep

Verbinding door geur


Workshop gebruik van geur in de zorg of het onderwijs

1,5 uur

Wil je graag aan de slag met het gebruik van geur in de zorg of het onderwijs, dan is deze workshop iets voor jou. Reuk is een ondergeschoven zintuig, zeker in de ondersteuning van mensen. Met deze workshop krijg je handvatten van hoe je in jouw werkveld mensen doelgericht met geur kan ondersteunen in het dagelijks leven. Naast kennis en handvatten laat ik je kennismaken met de diverse essentiële oliën en hun emotionele eigenschappen. 

Essentiële oliën zijn een geweldige meerwaarde om te gebruiken binnen de zorg en het onderwijs. Ze kunnen helpen bij de ondersteuning van lichamelijke en emotionele gezondheid. In deze workshops leer je hoe je doelgericht, met geur ondersteuning kan geven in het dagelijks leven. 


Of om op een laagdrempelige manier ontspanning te bieden door het geven van een handmassage en/of voetmassage. Op deze manier kun je als professional een extra service bieden. De massage-ontvanger geniet van de ontspanning, aandacht en de heilzame werking van de massage met essentiële oliën. 


Workshop aromatouch handmassage 

1,5 uur

De aromatouch handmassage is een zachte ritmische aanraking, waarbij essentiële olién worden gebruikt. Doel is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.  De aromatouch is geschikt voor jong en oud, omdat de dosering van oliën kan worden aangepast aan een jonge of gevoelige huid. Op deze manier kan iedereen op een veilige manier genieten van de ontspannende werking. Wil jij een aromatouch handmassage leren geven aan anderen, dan is deze workshop iets voor jou!

Workshop aromatouch voetmassage 

1,5 uur

De aromatouch voetmassage is een voetmassage, bestaande uit zachte, herhalende bewegingen. Doel is om lichaam en geest in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren.  Naast uitleg over het geven van een voetmassage en de werking daarvan, staan we stil bij de effecten van de verschillende essentiële oliën. Wil jij een aromatouch voetmassage leren geven aan anderen, dan is deze workshop iets voor jou!

Libellance biedt workshops en trainingen aan ouders en aan professionals die met kinderen werken. Alle workshops en trainingen zijn gericht op verbinding met je kind. 

Verbinden kun je leren

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin


Bibliotheek Diever 9:30 - 10:30 uur

Bibliotheek Dwingeloo 11:15 - 12:15 uurVrijdag 12 maart 


Ook te vinden op

Contact

Trainingslocaties in:

Meppel, Dwingeloo, Hoogeveen


info@libellance.nl

06-11045136