Libellance

Over Libellance

De naam is een combinatie van Libelle en balans. De libelle staat
voor kracht, moed, vrede, harmonie en zuiverheid. Eigenschappen
waarmee ieder kind wordt geboren.Libellance staat ervoor dat binnen iedere kind-ouder relatie harmonie en verbinding mogelijk moet zijn. Dit resultaat is te bereiken door op de juiste manier contact te maken, gedrag te herkennen en erkennen en door middel van aanraking/massage. Libellance helpt ouders en professionals dit onder de knie te krijgen door middel van workshops en trainingen

Ik ben Sanne van Mulligen, afgestudeerd bewegingsagoog en psychomotorische therapeut.

 

Bij psychomotorische therapie staan lichaamsbeleving en bewegingsgedrag centraal. Door sport, spel of lichaamsgeoriënteerde oefeningen komt de mens letterlijk in beweging of staat juist stil bij zijn ervaringen. Zo leert de mens om lichaamssignalen, gevoelens en gedragspatronen te herkennen, te verwoorden en te begrijpen. Vervolgens wordt er geoefend om tot nieuwe ervaringen, inzichten en gedrag te komen. 

 

Aan het einde van mijn opleiding kwam ik tot het inzicht dat mijn voorkeur uitgaat naar preventief werken. Investeren en voorkomen en niet curatief werken. Waarom therapie bieden als ik tijdig een bijdrage kan leveren aan het welzijn van de mens.

 

Daarom ben ik sinds 2008 werkzaam in het onderwijs als docent Omgangskunde en docent Gezondheidszorg en Welzijn. In mijn rol als docent begeleid en coach ik studenten, en lever zo bevoegde en bekwame pedagogisch medewerkers af.

 

In mijn loopbaan in het onderwijs heb ik veel kennis en vaardigheden opgedaan, waardoor ik mensen het nodige inzicht kan bieden en/of handvatten kan aanreiken. Dat zie je terug in mijn workshops en trainingen.

 

Sanne van Mulligen


Libellance biedt workshops en trainingen aan ouders en aan professionals die met kinderen werken. Alle workshops en trainingen zijn gericht op verbinding met je kind. 

Verbinden kun je leren

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin


Bibliotheek Diever 9:30 - 10:30 uur

Bibliotheek Dwingeloo 11:15 - 12:15 uurVrijdag 12 maart 


Ook te vinden op

Contact

Trainingslocaties in:

Meppel, Dwingeloo, Hoogeveen


info@libellance.nl

06-11045136