Voor ouders

Workshops voor ouders

door onze workshops en trainingen, een nog betere verbinding met een kind


Als ouder is het je heel wat waard dat je kinderen lekker in hun vel zitten. Dat ze zich op een ontspannen manier kunnen ontwikkelen en dat jij voldoende kennis, vaardigheden en materiaal tot je beschikking hebt om hen daarbij te ondersteunen.


De tastzin is een waardevol zintuig dat steeds minder wordt gebruikt, maar wel erg belangrijk is voor een goede algehele ontwikkeling, zowel cognitief als motorisch. Daarnaast kan onderlinge kindermassage en aanraakspel helpen bij het brengen van rust en ontspanning bij kinderen.


Hieronder vind je enkele mogelijkheden waarmee jij je kennis en vaardigheden als ouder op het gebied van het stimuleren van de tastzin kunt bijspijkeren

Ouderworkshop

rust en verbinding

Deze workshop is voor iedereen die kinderen heeft en rust en verbinding in het gezin belangrijk vindt. 


Tijdens deze avond krijg je informatie over hoe de methode van happy kids massage werkt. Wat is aanraken? Wat doet het? En hoe kan dat? Dat zijn vragen waarop je deze avond antwoord krijgt. Daarnaast gaan we verschillende werkvormen bekijken en uitproberen. Zo ervaar je zelf wat zachte, respectvolle, gewenste aanraking met je doet en heb je direct materiaal waarmee je zelf aan de slag kunt.

Belevingsworkshop

Do Terra (essentiële olïen)

Deze workshop is voor ouders die willen weten hoe zij hun kind kunnen masseren en hoe zij tegelijkertijd hun kind kunnen ondersteunen met essentiële oliën

 

Tijdens deze workshop staan ontspanning, gezelligheid en zelf ervaren voorop! Ik neem jullie mee in de belangrijkste weetjes over massage én waarom het geven van kindermassage zo waardevol is voor jou en je gezin. Daarna gaan we vooral zelf aan de slag met de grepen van Happy Kids Massage. Je krijgt professionele uitleg over elke blend. We gaan ook ruiken en de kinderblends leren toepassen.

Ouder-kind workshop

aan huis

Deze workshop is voor de ouder die binnen de thuissituatie begeleiding wil krijgen om zijn of haar kind rust en ontspanning te bieden. 


Tijdens deze avond krijg je informatie over hoe de methode van happy kids massage werkt. Wat is aanraken? Wat doet het? En hoe kan dat? Daarnaast gaan we specifiek in op uw kind. Wat heeft hij of zij nodig en kan een etherische olie daar ondersteuning in bieden. Dat zijn vragen waarop je in deze workshop antwoord krijgt. Daarnaast gaan je zelf aan de slag. Zo ervaar je zelf wat het effect van de verschillende werkvormen doet met je kind. 

Verbinden kun je leren


Libellance biedt trainingen aan ouders en aan professionals die met kinderen werken. Alle trainingen zijn gericht op verbinding met je kind.

Hier staat Libellance ook:

Ouder - kind beurs Assen

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin

Zaterdag 7 november

Bibliotheek Meppel

Kennismaken met rust en verbinding in het gezin

Zaterdag 28 november

Contact

Trainingslocaties in:

Meppel, Dwingeloo, Hoogeveen

info@libellance.nl